Hallo, zo leg je contact met BlueMovement!

Naar contactformulier

Gebruik het contactformulier

Gebruik het contactformulier voor al je vragen, opmerkingen en/of klachten. Of stuur een e-mail naar bluemovement@bshg.com.
Wij staan voor jou klaar en nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bel ons

Heb je een vraag of een probleem met je apparaat. Wij staan telefonisch voor je klaar. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9u tot 17u via telefoonnummer:
088 424 4567.  

Over BlueMovement

BlueMovement is een initiatief van Bosch en is onderdeel van
BSH Huishoudapparaten B.V. 
 Meer weten over de organisatie ? Bekijk de bedrijfsgegevens in de colofon.

Gebruiksaanwijzing

Even opzoeken hoe het ook alweer zat met het anti-vlekken wasprogramma? Het staat in de gebruiksaanwijzing. En als je die kwijt bent, kun je ‘m hier downloaden.

Contact

Soms is het fijn om even iets te overleggen. Omdat je zeker wilt weten dat je het goede abonnement uitkiest. Of omdat je een monteur nodig hebt. Je kunt ons op allerlei manier bereiken.

Tips & Tricks

Een kind kan de was doen, zeggen ze. En met onze apparaten wordt het inderdaad kinderspel. Maar toch kun je soms advies gebruiken. Om nog zuiniger te wassen. Of om die vlek niet nog erger te maken.

Mijn account

Als je bij BlueMovement zit, houden wij al je gegevens voor je bij. Welk abonnement je hebt, wanneer het afloopt, welke wasmachine en/of droger je hebt en wat je maandbedrag is. Lekker overzichtelijk.