Zorgeloos wassen en drogen voor een vast bedrag per maand

Bij BlueMovement huur je een nieuwe, energiezuinige wasmachine of droger. Zonder onverwachte kosten, want wij zorgen ervoor dat jouw machine altijd werkt.

Bekijk wasmachines Bekijk drogers
Hoe werkt dat?

Een waslijst aan voordelen

  • Bosch wasmachine met i-DOS
  • Vast laag maandbedrag
  • 24/7 service en garantie
  • Energie, water en wasmiddel besparen
  • Draag bij aan de circulaire economie
Wil ik alles over weten

Bekijk hier hoe het werkt

 

Waarom BlueMovement? Hoe werkt het? Wat heb ik eraan? Bekijk onze video (hij duurt 2½ minuut) en daarna heb je alle antwoorden.

Wil ik alles over weten

Gemak en duurzaamheid in 1

De wereld verandert en we staan er anders in. Bezit wordt minder belangrijk, zolang je maar kunt gebruiken wat je nodig hebt. Op momenten dat je dat wilt.

Bosch speelt hierop in met BlueMovement: een nieuw en innovatief servicemodel dat gemak en duurzaamheid combineert. Het gebruiken van wasmachines en drogers, zonder dat je hoeft te investeren in de aanschaf ervan.

Wil ik alles over weten

Bereken je energiebesparing

Te duur wassen, dat wil niemand. En toch doen we het bijna allemaal. Ongemerkt. Hoe dat kan? Wasmachines en drogers die een aantal jaren oud zijn, slurpen energie. Met de bespaartool reken je uit hoeveel je qua energie kosten goedkoper uit kunt zijn met een abonnement op de nieuwste Bosch wasmachines en drogers. En dit is dan nog enkel de besparing op energie. De nieuwste apparaten van Bosch besparen namelijk ook nog eens flink of water en wasmiddel.

Hoe oud is je
wasmachine in jaren?

Hoeveel wasbeurten
doe je per week?

Zoveel ga je minstens besparen

Bespaar
0,00
per maand