Een abonnement op wassen of drogen. Simpel. Makkelijk. Zorgeloos.

Ontdek het nieuwe wassen

Een abonnement op een wasmachine of droger. Dat is het nieuwe wassen. Vanaf €14,99 per maand heb je een van de best geteste en energiezuinigste wasmachines of drogers in huis. Van Bosch. En omdat je de machine niet bezit, maar alleen gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele reparatiekosten. Deze betalen wij namelijk. Ontdek in deze video wat we je allemaal te bieden hebben.

Let op:  een BlueMovement abonnement is bedoeld voor eigen gebruik. Een BlueMovement apparaat mag niet worden doorverhuurd aan anderen.

 

 

In 5 stappen een apparaat in huis

Een abonnement afsluiten een gedoe? Nee hoor, niet bij ons.
Kijk maar hoe snel het kan gaan.

Zo kies je een abonnement

Je kunt op dit moment kiezen uit 2 wasmachines en 2 drogers. Het hangt van jouw situatie en wensen af welk apparaat het beste bij je past. Dat heeft te maken met hoeveel wassen je per week doet en of je van technische snufjes houdt. Vind je het toch lastig? Met de kiestool maken we het makkelijk voor je.

Zo werkt het met betalen

Een fonkelnieuwe wasmachine en/of droger. Zonder één keer een grote aanschaf te hoeven doen. Bij BlueMovement betaal je maandelijks een vast bedrag tijdens de duur van je abonnement. Zonder dat je er zelf aan hoeft te denken. We schrijven het gewoon aan het begin van elke maand van je bankrekening af. Voordat we je wasmachine of droger zullen leveren, vragen we je om een borg van € 75. Dit is een éénmalig bedrag, dat je uiteraard weer terug krijgt als het abonnement eindigt en wij het apparaat in goede staat weer bij je ophalen.

Brengen & Installeren

Je abonnementsaanvraag is goedgekeurd. Mooi. Dan bellen we je binnen 3 werkdagen om een afspraak te maken op een dag die jou goed uitkomt. Op die dag sluit onze installatiepartner je gloednieuwe Bosch wasmachine aan en installeert ‘m voor je. En natuurlijk neemt hij je oude wasmachine mee. Kun jij je eerste was gaan doen. Of niet. Jij bent de baas. Bestel je voor 15:00 uur? Dan heb je je wasmachine of droger binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

100% service, 0% zorgen

Super. Je gloednieuwe Bosch wasmachine en/of droger staat en je was wordt lekker schoon. Zolang je abonnement loopt, heb jij 100% service. Dus is er toch iets met je wasmachine? Een storing, rare ratel of foutcode? Of houdt hij er helemaal op? Bel onze Servicelijn, dan komt één van onze monteurs ‘m zo snel mogelijk maken. Is ie niet te repareren, dan krijg je gewoon een nieuwe. Voor niks. Heb je vragen over je abonnement, garantie of service?