Waarom een droger huren?

Laat me de abonnementen zien

Droger huren

Droger huren? Blue movement verhuurt drogers van Bosch. Dit kan in heel Nederland. Dus in de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam maar ook in dorpjes en zelfs piepkleine gehuchten. Je wordt trouwens ook niet geregistreerd bij de BKR wanneer je een droger huurt, omdat wij de eigenaar van de droger blijven. Het risico ligt dus bij ons. Met het BlueMovement abonnement huur je een gloednieuwe Bosch droger voor een vast laag bedrag per maand. Of zoals wij het droger huren ook wel noemen: je neemt een abonnement op wassen. Hieronder lees je wat dat betekent.

Een droger huren of kopen?
Dat is natuurlijk je eigen keuze. Als je een droger koopt, moet je in één keer een smak geld neerleggen. Wanneer je een droger huurt hoeft dat niet: je betaalt een vast laag bedrag per maand. En hij staat toch gewoon bij jou in huis dus je kunt op elk moment een was draaien. Ook fijn: je krijgt 24 uur per dag, 7 dagen in de week service en garantie. Net zolang je abonnement loopt. Koop je een droger, dan loopt je garantie op een gegeven moment af. Zul je net zien dat je dan een storing krijgt…

Krijg ik een registratie bij de BKR wanneer ik een droger huur?
Als je een droger huurt bij BlueMovement blijft de droger eigendom van BSH Huishoudapparaten. Daarom wordt je abonnement niet vastgelegd in het Centraal Krediet Informatiesysteem bij Stichting BKR. Wel kunnen we toetsen of je al een BKR registratie hebt. Dan weten we of je niet in de problemen komt met de maandelijkse afschrijving die wij doen.

BlueMovement kan in heel Nederland
Of je nou in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag woont, je kunt in het hele land een droger huren via BlueMovement. En daar vallen Monnickendam, Oisterwijk en Giethoorn ook onder. Onze installatiepartner brengt en installeert je droger precies daar waar je ‘m hebben wilt. Ook als je in een appartementencomplex woont of driehoog achter.

Een droger die bij jouw gezinssituatie past
In Nederland heb je allerlei soorten huishoudens. Singles, stellen, kleine gezinnen, grote gezinnen en ook samengestelde huishoudens. Voor al die leefvormen hebben we de perfecte droger. Allemaal van top kwaliteit (Bosch is tenslotte een A-merk) en stuk voor stuk warmtepompdrogers. Oftewel: super energie-efficiënt, ongelofelijk stil en ook geschikt als jij of iemand in je gezin allergieën heeft of een gevoelige huid. Vind je het belangrijk dat je je droger via je smartphone of tablet kunt aansturen? We hebben ook een machine met Home Connect. Daarnaast zijn al onze wasdrogers efficiënt, stil en met kinderbeveiliging. Overal is aan gedacht.