Waarom een wasmachine huren?

Laat me de abonnementen zien

Wasmachine huren?
Wasmachine huren? Blue movement verhuurt wasmachines van Bosch. Dit kan in heel Nederland. Dus in de grote steden Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam maar ook in dorpjes en zelfs piepkleine gehuchten. Je wordt trouwens ook niet geregistreerd bij de BKR wanneer je een wasmachine huurt, omdat wij de eigenaar van de wasmachine blijven. Het risico ligt dus bij ons. Met het BlueMovement abonnement huur je een gloednieuwe Bosch wasmachine voor een vast laag bedrag per maand. Of zoals wij het wasmachine huren ook wel noemen: je neemt een abonnement op wassen. Hieronder lees je wat dat betekent.


Wasmachine huren of kopen?
Dat is natuurlijk je eigen keuze. Als je een wasmachine koopt, moet je in één keer een smak geld neerleggen. Wanneer je een wasmachine huurt hoeft dat niet: je betaalt een vast laag bedrag per maand. En hij staat toch gewoon bij jou in huis dus je kunt op elk moment een was draaien. Ook fijn: je krijgt 24 uur per dag, 7 dagen in de week service en garantie. Net zolang je abonnement loopt. Koop je een wasmachine, dan loopt je garantie op een gegeven moment af. Zul je net zien dat je dan een storing krijgt…


Krijg ik een registratie bij de BKR wanneer ik een wasmachine huur?
Als je een abonnement afsluit bij BlueMovement blijft de droger eigendom van BSH Huishoudapparaten. Daarom wordt je abonnement niet vastgelegd in het Centraal Krediet Informatiesysteem bij Stichting BKR. Wel kunnen we checken of je al een BKR registratie hebt. Dan weten we of je niet in de problemen komt met de maandelijkse afschrijving die wij doen.


BlueMovement kan in heel Nederland
Of je nou in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag woont, je kunt in het hele land een wasmachine huren via BlueMovement. En daar vallen Monnickendam, Oisterwijk en Giethoorn ook onder. Onze installatiepartner brengt en installeert je wasmachine precies daar waar je ‘m hebben wilt. Ook als je in een appartementencomplex woont of driehoog achter.


Een wasmachine huren voor elk huishouden
In Nederland heb je allerlei soorten huishoudens. Singles, stellen, kleine gezinnen, grote gezinnen en ook samengestelde huishoudens. Voor al die leefvormen hebben we de perfecte wasmachine. Allemaal van top kwaliteit (Bosch is tenslotte een A-merk) en met i-DOS. Dat is wel zo handig omdat je dan niet meer zelf hoeft te doseren en programmeren. Je kunt kiezen tussen 1400 of 1600 toeren en 7, 8 of 9 kilo. Vind je het belangrijk dat je je wasmachine via je smartphone of tablet kunt aansturen? We hebben ook een machine met Home Connect. En ze zitten allemaal in de energieklasse: A+++-30%, oftewel 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse. Met de wasmachines van Bosch was je extreem stil, duurzaam en zuinig.