Kan ik ook een wasmachine of droger leasen?

Laat me de abonnementen zien

Droger of wasmachine leasen

Droger of wasmachine leasen? Dit kan met Blue Movement in heel Nederland. Je kunt dus witgoed leasen in de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam maar ook in dorpjes en zelfs piepkleine gehuchten. Je wordt trouwens ook niet geregistreerd bij de BKR omdat wij de eigenaar van de apparaten blijven. Het risico ligt dus bij ons. Met het BlueMovement abonnement lease je een gloednieuwe Bosch droger of wasmachine voor een vast laag bedrag per maand. Of zoals wij het ook wel noemen: je neemt een abonnement op drogen. Hieronder lees je wat dat betekent.

Operational lease versus financial lease
Nu wordt het even technisch. Je hebt namelijk twee manieren waarop je kunt leasen. Een financiële vorm en een operationele. Bij de financiële variant ben je zelf eigenaar, bij de operationele variant blijft – in dit geval – Bosch de eigenaar. Bij BlueMovement lease je operationeel. Lees hieronder wat dat betekent. 

Gebruik versus bezit
Operationeel leasen komt het vaakst voor. BlueMovement is met een abonnement op wasmachines en drogers ook een vorm van operationeel leasen. Dat houdt dus in dat jij nergens omkijken naar hebt. Is er onderhoud of een reparatie nodig? Dan heb je 24/7 service en regelen wij alles voor je. Kosteloos. Dat maakt je huishouden een stukje zorgelozer en makkelijker. En als je abonnement afloopt, kies je weer de nieuwste, nog zuinigere wasmachine of droger. Trouwens, omdat Bosch eigenaar blijft van alle wasmachines en drogers die via BlueMovement geleast worden, wordt het aantrekkelijker om apparaten te ontwerpen die zo lang mogelijk meegaan en een zo hoog mogelijke restwaarde hebben. Dat draagt bij aan een circulaire economie en dus een betere wereld.