Over BlueMovement

BlueMovement header

BlueMovement gaat met het aanbieden van abonnementen op wassen en drogen van bezit naar gebruik. Het wasabonnement is altijd inclusief een duurzaam apparaat van Bosch. Doordat BlueMovement eigenaar blijft van de wasmachines en wasdrogers zorgen we ervoor dat de levensduur van de apparaten wordt verlengd. BlueMovement wil uiteindelijk volledig circulair zijn. Help jij ons daarbij?

Waarom BlueMovement

De belofte van BlueMovement is dat jij altijd een werkende wasmachine of wasdroger thuis hebt. En niet zomaar één: we bieden namelijk alleen de beste apparaten van Bosch aan. We vinden het belangrijk dat jij als klant een energiezuinig apparaat krijgt en ook nog bespaart op water en wasmiddel. En hoe belangrijk is het dat jouw kleding en textiel zo lang mogelijk goed blijft? Een ander onderdeel van het BlueMovement abonnement is onze service. We zorgen ervoor dat alles zo gemakkelijk mogelijk verloopt en een onderdeel van onze service is het onderhouden van de apparaten. Gaat jouw wasmachine of wasdroger kapot? Dan komt er iemand om het apparaat te maken. Lukt dit niet meer? Dan krijg je een vervangend apparaat. Dat is niet alles...

Een circulaire economie

Bij BlueMovement streven we naar een volledige circulaire economie. Dit is een doorlopend proces, waarin we steeds meer bereiken.

De apparaten die jij bij het BlueMovement abonnement krijgt, gaan een heel proces door. We zijn op het gebied van duurzaamheid continu aan het verbeteren. We recyclen de apparaten zo volledig mogelijk samen met onze partner Coolrec. En wist je dat we ook op gebied van verpakkingen grote stappen maken? Verpakkingen worden volledig biologisch afbreekbaar in de toekomst. Als de wasmachine of wasdroger bij ons terug komt nadat jij je abonnement hebt opgezegd, refurbishen we de apparaten tot nieuwstaat. Gevolg voor de volgende huurder: een apparaat van topkwaliteit én lagere maandkosten.

BlueMovement Circulair
BlueMovement header

BlueMovement en Bosch

BlueMovement is een initiatief van Bosch. De oprichter van Bosch, Robert Bosch, had in 1886 maar één doel voor ogen: altijd de allerbeste huishoudelijke apparaten maken. Maar wel vanuit eerlijk vakmanschap. Met respect voor consumenten, werknemers en de wereld. En ook al is hij al lang niet meer onder ons, zijn DNA zit nog steeds in de genen van ons bedrijf. Het is zijn sociale en maatschappelijke gedrevenheid die aan de basis van BlueMovement ligt. En waar we extra trots op zijn, is dat Bosch in 2020 klimaatneutraal wil zijn.

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar is. Ze geven ons meer tijd en verbeteren de kwaliteit van ons leven. Bij BlueMovement doen we daar nog een schepje bovenop. We geven je namelijk de garantie dat jouw Bosch apparaat tijdens de hele looptijd van het BlueMovement abonnement altijd werkt.

Het BlueMovement team

Kijk! Dit is het BlueMovement team. Op het hoofdkantoor van BSH Huishoudapparaten in Hoofddorp wordt er elke dag hard gewerkt om jou als klant de beste ervaring te geven. We werken dagelijks aan website updates, het aanbieden van een snellere levering of het beantwoorden van vragen en opmerkingen van jou als klant! En dit is slechts een kleine greep... Als start-up is er altijd iets te doen en zijn we altijd op zoek naar ambitieuze mensen om ons naar een hoger niveau te tillen. Houd deze plek in de gaten voor openstaande vacatures.

BlueMovement Team

Onze Partners

Coolrec
Vonk