Over BlueMovement

BlueMovement header

BlueMovement gaat met het aanbieden van abonnementen op een duurzaam huishouden van bezit naar gebruik. Abonnementen van BlueMovement zijn altijd inclusief de meest energiezuinige apparaten van Bosch. Doordat BlueMovement eigenaar blijft van de apparaten zorgen wij voor onderhoud, het opknappen en recyclen van de apparaten met als doel dat de apparaten zo lang mogelijk meegaan. Doordat de apparaten in bezit van BlueMovement blijven zijn er nog meer voordelen: ons serviceteam staat altijd voor je klaar en er is geen BKR registratie. BlueMovement wil uiteindelijk volledig circulair zijn. Help jij ons daarbij?

Waarom BlueMovement

De belofte van BlueMovement is dat jij altijd een werkend apparaat thuis hebt. En niet zomaar één: we bieden namelijk alleen de beste apparaten van Bosch aan. We vinden het belangrijk dat jij als klant een energiezuinig apparaat krijgt, maar dat er ook door andere innovaties voordelen te behalen zijn. Denk aan de wasmachines, drogers en koelkasten van BlueMovement: de technologie zorgt ervoor dat jouw kleding en textiel zo lang mogelijk goed blijft. Door de i-DOS technologie en de sensoren bespaar jij wasmiddel en water. De innovatieve koelkasten die je bij het BlueMovement abonnement krijgt zijn niet alleen energiezuinig, maar zorgen er ook nog eens voor dat jouw eten net iets langer houdbaar blijft.

De service van BlueMovement

Een abonnement bij BlueMovement is altijd inclusief service. Onze belofte is dat het apparaat bij het BlueMovement altijd werkt. Neem daarom contact met ons op als jouw apparaat een foutmelding geeft, een defect heeft of als je een andere vraag hebt. Neem contact met ons op en wij vinden graag een passende oplossing voor je.

Een circulaire economie

Bij BlueMovement streven we naar een volledige circulaire economie. Dit is een doorlopend proces, waarin we steeds meer bereiken.

De apparaten die jij bij het BlueMovement abonnement krijgt, gaan een heel proces door. We zijn op het gebied van duurzaamheid continu aan het verbeteren. We recyclen de apparaten zo volledig mogelijk samen met onze partner Coolrec. En wist je dat we ook op gebied van verpakkingen grote stappen maken? Verpakkingen worden volledig biologisch afbreekbaar in de toekomst. Als jouw apparaat bij ons terug komt nadat jij je abonnement hebt opgezegd, refurbishen we de apparaten tot nieuwstaat. Gevolg voor de volgende huurder: een apparaat van topkwaliteit én lagere maandkosten.

BlueMovement Circulair
Robert Bosch

BlueMovement en Bosch

BlueMovement is een initiatief van Bosch. De oprichter van Bosch, Robert Bosch, had in 1886 maar één doel voor ogen: altijd de allerbeste huishoudelijke apparaten maken. Maar wel vanuit eerlijk vakmanschap. Met respect voor consumenten, werknemers en de wereld. En ook al is hij al lang niet meer onder ons, zijn DNA zit nog steeds in de genen van ons bedrijf. Het is zijn sociale en maatschappelijke gedrevenheid die aan de basis van BlueMovement ligt.

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar is. Ze geven ons meer tijd en verbeteren de kwaliteit van ons leven. Bij BlueMovement doen we daar nog een schepje bovenop. We geven je namelijk de garantie dat jouw Bosch apparaat tijdens de hele looptijd van het BlueMovement abonnement altijd werkt.

Het BlueMovement team

Kijk! Dit is het BlueMovement team. Op het hoofdkantoor van BSH Huishoudapparaten in Hoofddorp wordt er elke dag hard gewerkt om jou als klant de beste ervaring te geven. We werken dagelijks aan website updates, het aanbieden van een snellere levering of het beantwoorden van vragen en opmerkingen van jou als klant! En dit is slechts een kleine greep... Als start-up is er altijd iets te doen en zijn we altijd op zoek naar ambitieuze mensen om ons naar een hoger niveau te tillen. Houd deze plek in de gaten voor openstaande vacatures.

BlueMovement Team

Onze Partners

Coolrec
Vonk