Bosch en BlueMovement, de perfecte match!

Laat me de abonnementen zien

Waarom BlueMovement

De laatste jaren zijn we anders over dingen gaan denken. Zo hechten we minder aan bezit. Maar we willen wel het gemak van apparaten in ons leven. En we zijn ons ook meer bewust van ons energieverbruik en de wereld die we nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen. Bosch speelt hierop in met BlueMovement: een nieuw en innovatief servicemodel dat gemak en duurzaamheid combineert. In de vorm van een abonnement op wassen en drogen.

Wie is BlueMovement

BlueMovement is een initiatief van Bosch. De oprichter van Bosch, Robert Bosch, had in 1886 maar één doel voor ogen: altijd de allerbeste huishoudelijke apparaten maken. Maar wel vanuit eerlijk vakmanschap. Met respect voor consumenten, werknemers en de wereld. En ook al is hij al lang niet meer onder ons, zijn DNA zit nog steeds in de genen van ons bedrijf. Het is zijn sociale en maatschappelijke gedrevenheid die aan de basis van BlueMovement ligt.

Wassen door de jaren heen

Vroeger was alles beter, zeggen ze wel eens. Nou, dat gaat niet op voor het doen van de was hoor. Als je leest hoe ze dat honderd jaar geleden deden, ben je daarna extra blij met onze hypermoderne Bosch wasmachines.

 

De missie van BlueMovement

Een nieuwe manier van wassen aanbieden die je leven een stukje makkelijker en zorgelozer maakt en bovendien een duurzame bijdrage aan de wereld levert.

Waarom doet Bosch dit?

Huishoudelijke apparaten zijn verantwoordelijk voor de helft van ons totale energieverbruik. Als iedereen kan beschikken over de energiezuinigste apparaten maken we een wereld van verschil. En het wordt nog beter omdat we bij Bosch de onderdelen van onze wasmachines en drogers hergebruiken of recyclen. Zo blijven de grondstoffen dus allemaal behouden en komt er niks op de afvalberg terecht. Zo dragen wij en jij bij aan de circulaire economie. 

Wat beloven we?

Drie dingen.
  • Dat je een Bosch wasmachine krijgt met 100% service en garantie.
  • Dat je gaat besparen op energie, water en wasmiddel.
  • Dat je de wereld een stukje beter maakt.