Wat kun je van de service van BlueMovement verwachten

We staan standby

Laten we eerlijk zijn. Er zijn leukere dingen dan wassen. Daarom maakt BlueMovement de was zo makkelijk mogelijk voor je. Met wasmachines waar je van op aan kunt. En service waar je altijd op kunt rekenen: ook ’s avond en in het weekend. Dus mocht er toch een keer iets mis zijn met je wasmachine, dan zorgen wij ervoor dat ie voor niks gerepareerd wordt (dus ook geen voorrijkosten of materiaalkosten). Door een aardige monteur die begrijpt dat je niet lang zonder je wasmachine kunt. Kan hij ‘m niet meer maken? Dan krijg je gewoon een nieuwe van ons. Heb je een algemene vraag? We staan van maandag tot en met zaterdag standby tussen 9 en 17u. Je kunt ons bellen, maar mailen en chatten mag ook.

Een garantie die niet ophoudt

Ken je dat? Je wasmachine houdt ermee op en je gaat op zoek naar het boekje van de garantie. Vette pech, want die is dus net vorige week verlopen. Bij BlueMovement doen we dat anders. Zolang je abonnement loopt, heb je 100% garantie. Dus slapeloze nachten over een aflopende garantie heb je ook niet meer. Gegarandeerd.

Veel vragen & antwoorden

Top 5 meest gestelde vragen:
  • 1 Hoe sluit ik een abonnement af?
  • 2 Hoeveel energie ga ik besparen?
  • 3 Hoe werkt het abonnement?
  • 4 Wat is de opzegtermijn?
  • 5 Wat gebeurt er als ik ga verhuizen?

Gebruiksaanwijzing

Even opzoeken hoe het ook alweer zat met het anti-vlekken wasprogramma? Het staat in de gebruiksaanwijzing. En als je die kwijt bent, kun je ‘m hier downloaden.

Contact

Soms is het fijn om even iets te overleggen. Omdat je zeker wilt weten dat je het goede abonnement uitkiest. Of omdat je een monteur nodig hebt. Je kunt ons op allerlei manier bereiken.

Tips & Tricks

Een kind kan de was doen, zeggen ze. En met onze apparaten wordt het inderdaad kinderspel. Maar toch kun je soms advies gebruiken. Om nog zuiniger te wassen. Of om die vlek niet nog erger te maken.

Mijn account

Als je bij BlueMovement zit, houden wij al je gegevens voor je bij. Welk abonnement je hebt, wanneer het afloopt, welke wasmachine en/of droger je hebt en wat je maandbedrag is. Lekker overzichtelijk.