Bezorgen & installeren

Je abonnementsaanvraag is goedgekeurd. Mooi. De levering van onze apparaten wordt gedaan door één van onze logistieke partners: Vonk & Co of PostNL. Nadat het abonnement van jouw keuze is bevestigd wordt binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je opgenomen om een bezorgafspraak te maken op een dag die jou goed uitkomt. Het apparaat wordt voor je geïnstalleerd en we nemen natuurlijk indien nodig ook je oude wasmachine/droger mee.


Aansluiting van het apparaat

De bezorger installeert het apparaat bij jou thuis. Het is wel belangrijk dat er een bestaande aansluiting is. Wij installeren het apparaat alleen op bestaande aansluitingen als een stekker of een trekschakelaar. Indien beide niet aanwezig zijn dien je zelf het apparaat te installeren.

Plaatsing van het apparaat

Indien er geen lift aanwezig is, levert onze logistieke partner het apparaat standaard tot en met vier hoog. Indien en voor zover voor de aflevering van het apparaat groot materieel nodig is (bijvoorbeeld een verhuislift of kraan), als het apparaat naar een verdieping hoger dan de vierde verdieping moet worden geleverd zonder dat er een lift aanwezig is of als er andere bijzonderheden zijn met betrekking tot de aflevering van het apparaat is het noodzakelijk dat je dit vooraf meldt aan onze logistieke partner. In een dergelijk geval brengen wij additionele kosten in rekening. Indien het apparaat niet kan worden afgeleverd omdat je niet tijdig ons van dergelijke bijzondere omstandigheden op de hoogte hebt gesteld kunnen wij een retourvergoeding in rekening brengen.

Retour nemen oude apparaat  

Uiteraard. Als je bij de bezorgafspraak even bij ons aangeeft dat we je oude apparaat mee moeten nemen zullen onze bezorgers dit doen. Het apparaat moet wel nog intact zijn en niet uit allerlei losse onderdelen bestaan.

Verplaatsing van het apparaat  

Indien je het apparaat (binnens- of buitenshuis) wilt verplaatsen, dien je vooraf contact op te nemen met BSH. BSH zal je dan een  verplaatsinstructie geven op basis waarvan jij de verplaatsing zelfstandig mag (laten) uitvoeren. Je bent wel zelf aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan bij een dergelijke verplaatsing. Wij kunnen ook de verplaatsing voor je uitvoeren, maar zullen in dat geval wel een retourvergoeding vragen. Verplaatsing van het apparaat mag slechts binnen Nederland geschieden.