Tips & tricks van BlueMovement

Om het je huishouden en de was nog makkerlijker te maken, hebben we hieronder enkele handige tips & tricks voor je op een rij gezet. Heb je nog een vraag  of heb je zelf een handige wastip die je graag met ons wilt delen? Laat het dan aan ons weten via het contactformulier of via de chat en dan voegen wij eventueel de tip toe. 

naar het contactformulier

Meer tips & tricks vind je ook terug in de gebruiksaanwijzing van je apparaat. Lees deze altijd goed door voordat je het apparaat gaat gebruiken.

Gebruiksaanwijzing

Even opzoeken hoe het ook alweer zat met het anti-vlekken wasprogramma? Het staat in de gebruiksaanwijzing. En als je die kwijt bent, kun je ‘m hier downloaden.

Contact

Soms is het fijn om even iets te overleggen. Omdat je zeker wilt weten dat je het goede abonnement uitkiest. Of omdat je een monteur nodig hebt. Je kunt ons op allerlei manier bereiken.

Tips & Tricks

Een kind kan de was doen, zeggen ze. En met onze apparaten wordt het inderdaad kinderspel. Maar toch kun je soms advies gebruiken. Om nog zuiniger te wassen. Of om die vlek niet nog erger te maken.

Mijn account

Als je bij BlueMovement zit, houden wij al je gegevens voor je bij. Welk abonnement je hebt, wanneer het afloopt, welke wasmachine en/of droger je hebt en wat je maandbedrag is. Lekker overzichtelijk.